viernes, 22 de mayo de 2015

Neix el Partit Marxista-Leninista (Reconstrucció Comunista) a Barcelona

Neix el Partit Marxista-Leninista

(Reconstrucció Comunista)

a Barcelona

Amb la destrucció del camp socialista a partir del cop d'estat orquestrat pel revisionisme en el XX Congrés del PCUS, tant el revisionisme de dretes com el d'esquerres es van apoderar del Moviment Comunista Internacional, en general, i del Moviment Comunista Espanyol, en específic.

Actualment, en gran part per la traïció al marxisme-leninisme dels revisionistes, la classe obrera a Espanya no disposa de l'eina necessària per a la seva emancipació, el Partit de Nou Tipus. És per aquest motiu que després d'un seguit de ruptures amb el revisionisme de partits com el PCE o el PCPE i de les seves joventuts, neix Reconstrucció Comunista l'any 2009, una organització comunista amb estructura de partit de nou tipus.


Després de treballar diversos anys com ho fa un partit marxista-leninista, l'anàlisi de les condicions materials ens ha portat a fer un salt qualitatiu i constituir-nos oficialment com a partit, passant a denominar-nos Partit Marxista-Leninista (Reconstrucció Comunista), PML(RC).

El PML(RC) és un partit de nou tipus que es regeix pel centralisme democràtic i pels principis del marxisme-leninisme: es prima la qualitat a la quantitat, amb la supeditació de la minoria a la majoria i amb una disciplina militant conscient, tot això sempre sota la doctrina i els principis del M-L, seguint així els ensenyaments de Marx, Engels, Lenin, Stalin, Hoxha, entre altres referents.


El dia d'avui, es fa pública la formació del PML(RC) a la ciutat de Barcelona, amb el que es pretendrà donar-li un major impuls al Partit als Països Catalans, especialment a Catalunya.


"Als enemics principals, els imperialistes i als revisionistes moderns, és precís
combatre'ls, i els combatrem fins a la seva completa destrucció"


"El revisionisme és el perill principal, se l'ha de colpejar per grans que siguin els
caps afectats per aquesta immunda malaltia."
E. Hoxha



Llarga vida al marxisme-leninisme!


Llarga vida al PML(RC)!

No hay comentarios:

Publicar un comentario